Продукти За нас Правила и препоръки Актуално Игри и промоции Блог Контакти
ENG РУС БГ

Тайната на добрата хидратация за постигане на бронзов тен

Как слънцето влияе на хидратацията? През летния сезон кожата е изложена ежедневен стрес - високите температури, влажността на въздуха, силното слънчево греене, солената морска вода и хлорираната вода от басейни, могат да имат пагубен ефект върху нейната красота. Всички обичаме да прекарваме дълги часове на плажа, но прекаленото излагане на слънце води до изсушаване на кожата, което засилва нейната дехидратация и е предпоставка за преждевременното и стареене.

Как действат слънцезащитните продукти

Прекомерното излагане на слънце може да доведе до увреждане на защитните свойства на кожата – тя се дехидратира, изтънява и започва да старее по-бързо. За да се насладим на пълното удоволствие от ваканцията край морето или в планината, е необходима двойна сигурна защита – от една страна – щит срещу вредните слънчеви лъчи, а от друга – възстановяване на хидробаланса, фактор № 1 за свежата и млада кожа.

Актуални модни тенденции за плажа - лято 2021

Какво да носите, докато се грижите за неустоим бронзов тен?Лято е! Всяка дама иска да е красива и модерна дори и на плажа.Привлечете погледите с неустоим и здравословен бронзов тен на кожата съчетан с бански в най-модерните за сезона форми и цветове.И днес ще ви разкажем за най- актуалните модни тенденции и зашеметяващите бански костюми, които ще бъдат тотален хит този летен сезон.

5 идеи за плажни игри

Семейните игри на плажа оставят незабравими спомени. Вярно, така няма да имате много време за мързелуване на плажа, но пък, всяка обща игра сплотява и учи децата колко хубаво е нещата да се правят заедно. При всички плажни игри се пазете от слънцето. Докато вие сте улисани в забавления, неговите лъчи могат да бъдат безмилостни към кожата

Слънцезащита за деца - нужна за лятото, не само за плажа

През лятото децата са навън, а кожата им – под лъчите на слънцето. В летните дни децата са по-малко облечени, а на плажа - даже голи или само по бански. През това време слънчевите лъчи дебнат всички открити части на нежната детска кожа. Майките, татковците и бабите знаят за тази опасност. Затова те избират внимателно слънцезащитни продукти за своите деца.

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА на кампанията "Играй и спечели"

Направете лятото още по-горещо и забавно с нашите подаръци, погрижете се за своя слънчев и здравословен тен и спечелете страхотни награди!  В периода 01-30.06.2021г. при покупка на обозначен със стикер продукт Sun Like, получавате скреч карта - проверете дали печелите след изтриване на обозначеното поле! Направете SUN LIKE част от вашето лято, а ние ще го направим незабравимо и със здравословен шоколадов тен!

Как излагането на слънце виляе на кожата?

За много хора от лятото по-хубав сезон няма. Добре познато е, че слънчевата светлина може да подобри настроението и е източник на витамин D. Всички ние копнеем да се гмурнем в атмосфера, изпълнена със слънчеви лъчи, блещукащи от слънцето морски вълни и коктейли с цветовете на дъгата.  Как по-точно влияят слънчевите лъчи върху кожата? Научете тук!

Слънцезащита според типа кожа - как да изберем правилния слънцезащитен продукт

Безупречният слънчев тен е непреходната модна тенденция, която ще властва и този сезон на плажа, в града или в планината. Но как да постигнем едновременно безупречен бронзов загар и сигурна защита от палещите лъчи?

Съвети за бърз и дълготраен бронзов тен

Лятото означава много слънце и най-естественият начин да се сдобиете с приятен бронзов загар са слънчевите бани. Непреходната мода на златистият тен и желанието за постигането му във възможно най-кратки срокове ни изправят пред дилемата как да постигнем това без да навредим на здравето си.

Слънцезащита и през зимата: Защо тя е не по-малко важна!

Ако зимата се отразява негативно на настроението ви и се чувствате потиснати, добра идея е да прекарвате повече време на вън.  Зимният сезон предлага не малко възможности за активности на открито, като ски по заснежените склонове или разходки сред преспите на планината.