Продукти За нас Правила и препоръки Актуално Игри и промоции Блог Контакти
ENG РУС БГ

Слънцезащита за деца - нужна за лятото, не само за плажа

През лятото децата са навън, а кожата им – под лъчите на слънцето. В летните дни децата са по-малко облечени, а на плажа - даже голи или само по бански. През това време слънчевите лъчи дебнат всички открити части на нежната детска кожа. Майките, татковците и бабите знаят за тази опасност. Затова те избират внимателно слънцезащитни продукти за своите деца.

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА на кампанията "Играй и спечели"

Направете лятото още по-горещо и забавно с нашите подаръци, погрижете се за своя слънчев и здравословен тен и спечелете страхотни награди!  В периода 01-30.06.2021г. при покупка на обозначен със стикер продукт Sun Like, получавате скреч карта - проверете дали печелите след изтриване на обозначеното поле! Направете SUN LIKE част от вашето лято, а ние ще го направим незабравимо и със здравословен шоколадов тен!

Как излагането на слънце виляе на кожата?

За много хора от лятото по-хубав сезон няма. Добре познато е, че слънчевата светлина може да подобри настроението и е източник на витамин D. Всички ние копнеем да се гмурнем в атмосфера, изпълнена със слънчеви лъчи, блещукащи от слънцето морски вълни и коктейли с цветовете на дъгата.  Как по-точно влияят слънчевите лъчи върху кожата? Научете тук!

Слънцезащита според типа кожа - как да изберем правилния слънцезащитен продукт

Безупречният слънчев тен е непреходната модна тенденция, която ще властва и този сезон на плажа, в града или в планината. Но как да постигнем едновременно безупречен бронзов загар и сигурна защита от палещите лъчи?

Съвети за бърз и дълготраен бронзов тен

Лятото означава много слънце и най-естественият начин да се сдобиете с приятен бронзов загар са слънчевите бани. Непреходната мода на златистият тен и желанието за постигането му във възможно най-кратки срокове ни изправят пред дилемата как да постигнем това без да навредим на здравето си.

Слънцезащита и през зимата: Защо тя е не по-малко важна!

Ако зимата се отразява негативно на настроението ви и се чувствате потиснати, добра идея е да прекарвате повече време на вън.  Зимният сезон предлага не малко възможности за активности на открито, като ски по заснежените склонове или разходки сред преспите на планината.