Продукти За нас Правила и препоръки Актуално Игри и промоции Блог Контакти
ENG РУС БГ
Sun like правила открий повече
Продукти открий повече
Актуално открий повече
спрей-масло с блестящи частици
Двуфазни лосиони
Сигурна защита и слънчев тен
СУХО ОЛИО
Удължава и разкрасява тена
спрей-масло с блестящи частици
Двуфазни лосиони
Сигурна защита и слънчев тен
СУХО ОЛИО
Удължава и разкрасява тена
Нашите продукти

Нови продукти

ВИЖТЕ ПОСЛЕДНИТЕ НОВОСТИ В SUN LIKE


Открийте всички нови продукти за слънцезащита от Sun Like, грижливо създадени за надеждна грижа на кожата.Двуфазни лосиони

ЕКСПРЕСНА ХИДРАТАЦИЯ И СЛЪНЧЕВ ТЕН
Нова двуфазна формула, обогатена с хиалуронова киселина и колаген за интензивна хидратация и изглаждане. Удвоява ползите за кожата като предпазва и хидратира в дълбочина.

Спрей масла

ЗА НЕУСТОИМО БРОНЗОВО ПРИВЛИЧАНЕ НА ПЛАЖА

Защитна  UVA и UVB формула, обогатена с Beta Carotene и витамини. Подпомага придобиването на изкусително лъскав тен по бърз и здравословен начин.

Спрей млека

НЕЖЕН БРОНЗОВ ТЕН БЕЗ ОМАЗНЯВАНЕ

С лека копринена консистенция за бързо попиване и сигурна невидима защита. Намалява вредното влияние на слънчевото греене, овлажнява и придава еластичност.

Лосиони

БЪРЗ И ДЪЛГОТРАЕН СЛЪНЧЕВ ТЕН

Подхранващ и дълбоко хидратиращ слънцезащитен лосион с богата консистенция. Осигурява ефективна защита. Добавените Beta Carotene и витамини предпазват кожата от преждевременно стареене.

Серия "Panthenol"

КРАЙ НА ЕФЕКТА „ОПЪНАТА КОЖА“

Ефективно предпазва от слънчево изгаряне. Осигурява едновременно бърз, равномерен и здравословен тен. Обогатен с екстракти от невен и D panthenol за 8 часа дълбока хидратация.

Серия за деца

ДЕЛИКАТНА ДЕТСКА ГРИЖА

Слънцезащитна серия за най-малките, с внимателно подбрани филтри за деликатна защита. С екстракт от лайка, Beta Carotene и Витамини А+Е, които допълнително предпазват от дехидратация.

Серия за матов тен

НЕВИДИМ СПРЕЙ ЗА МАТОВ ТЕН ЗА СУХА И МОКРА КОЖА

Край на мазната кожа и полепването на пясък. Слънцезащитният невидим спрей за матов тен абсорбира бързо и надеждно защитава. Подходящ за нанасяне върху суха и мокра кожа!

Афтърсъни

УДЪЛЖАВА И РАЗКРАСЯВА ТЕНА

Ефективна грижа за кожата след плаж. Серия подхранващи продукти, които успокояват, хидратират и охлаждат. Обогатени с пантенол, витамини, алое вера и мента, удължават и разкрасяват тена.

Слънцезащитни аерозоли

360 ЗАЩИТА ВЪРХУ СУХА ИЛИ МОКРА КОЖА

Охлаждащ слънцезащитен спрей за нанасяне върху суха или мокра кожа. Съдържа Пантенол и Beta Carotene за бърз и здравословен тен. С удобен 360 0 спрей дозатор, който пръска във всяка посока.

Виж всички продукти