Продукти За нас Правила и препоръки Актуално Игри и промоции Блог Контакти
БГ EN РУС
Играй и спечели открий повече
Продукти открий повече
Актуално открий повече
Грижа за чувствителна кожа
Защитава кожата, щади планетата
Експресна хидратация и слънчев тен
Озаряващ тен с бляскави частици
Грижа за детската кожа
Грижа за чувствителна кожа
Защитава кожата, щади планетата
Експресна хидратация и слънчев тен
Озаряващ тен с бляскави частици
Грижа за детската кожа
Играй и спечели открий повече

Нови продукти

ВИЖТЕ ПОСЛЕДНИТЕ НОВОСТИ В SUN LIKE


Открийте всички нови продукти и обновени формули на Sun Like. Грижливо създадени за надежна защита на кожата и с мисия към опазване на околната среда.Хидратиращи лосиони

Ефективна защита и дълбока хидратация

Нова серия хидратиращи лосиони в компактна опаковка с 2 доказани действия – сигурна защита и подхранване. В 100% рециклируема опаковка, с мисъл за теб и природата!

Еко лосиони

ЗАЩИТАВА КОЖАТА. ЩАДИ ПЛАНЕТАТА

Нова сeрия климатично-неутрализирани продукти с нова, щадяща кожата формула, без хомосалат и октокрилен. В Eco craft опаковка, с мисия за опазване на планетата.

Двуфазни лосиони

ЕКСПРЕСНА ХИДРАТАЦИЯ И СЛЪНЧЕВ ТЕН

Нова двуфазна формула, обогатена с хиалуронова киселина и колаген за интензивна хидратация и изглаждане. Удвоява ползите за кожата като предпазва и хидратира в дълбочина.

Блестящи спрей масла

ОЗАРЯВАЩ ТЕН С БЛЯСКАВИ ЧАСТИЦИ 

Перфектно допълва красивия тен със зашеметяващо бляскав ефект. Нова формула с щадящи здравето на кожата UVA и UVB филтри. Обогатен с Beta Carotene и Винамин E.

Спрей масла

ЗА НЕУСТОИМО БРОНЗОВО ПРИВЛИЧАНЕ НА ПЛАЖА
Защитна UVA и UVB формула, с нови щадящи здравето на кожата филтри. Обогатена с Beta Carotene и витамини. Подпомага придобиването на изкусително лъскав тен по бърз и здравословен начин.

Спрей млека

НЕЖЕН БРОНЗОВ ТЕН БЕЗ ОМАЗНЯВАНЕ

Лека, копринена консистенция за сигурна, невидима защита. Нова, бързо попиваща формула, максимално щадяща здравето на кожата, без хомосалат и октокрилен. Овлажнява и придава еластичност.

Серия "Panthenol"

КРАЙ НА ЕФЕКТА „ОПЪНАТА КОЖА“

Ефективно предпазва от слънчево изгаряне. Осигурява едновременно бърз, равномерен и здравословен тен. Обогатен с екстракти от невен и D panthenol за 8 часа дълбока хидратация.

Серия за деца

НАДЕЖДНА ГРИЖА ЗА ДЕТСКА КОЖА
Слънцезащитна серия за най-малките. Нови щадящи UVA и UVB филтри, внимателно подбрани за деликатна защита. Не съдържат хомосалат и октокрилен. С  нова мисия и рециклируеми опаковки, с любов към децата и към планетата.

Афтърсъни

УДЪЛЖАВА И РАЗКРАСЯВА ТЕНА

Ефективна грижа за кожата след плаж. Серия подхранващи продукти, които успокояват, хидратират и охлаждат. Нови формули с хиалуронова киселина, уреа и  пантенол. Създадени с мисия към планетата и с 48 % по-малко пластмаса, в нови, рециклируеми GREEN LEAF туби.

Виж всички продукти