Продукти За нас Правила и препоръки Актуално Игри и промоции Блог Контакти
ENG РУС БГ

ХРОНОЛОГИЯ НА ЕДНА СБЪДНАТА ИДЕЯ

ИСТОРИЯТА на слънцезащитните продукти SUN LIKE  започва през 2001 г. Тогава, в крехката икономика на посткомунистическа България, малка фирма си поставя амбициозната задача да произвежда козметични продукти, конкурентно способни на големите европейски гиганти. Екипът на „Агива“ ООД се обединява около идеята за слънцезащитна козметика. Приема отговорно грижата за кожата и скоро пуска на пазара първия си лосион SUN LIKE, който печели сърцата на потребителите с изненадващо високо качество.


Семейството на Sun Like расте през годините. Продуктовата гама се разширява и обновява непрестанно около идеята за СИГУРНА ЗАЩИТА И БЪРЗ, НО ЗДРАВОСЛОВЕН ТЕН.


От самото начало до сега, формулите на всички продукти SUN LIKE съдържат „CAROTENЕ+“ комплекс – екстракт от морков и много витамини. 


В тялото бета каротина функционира като ЕСТЕСТВЕН УСКОРИТЕЛ НА ТЕНА. При излагане на слънце, подобно на кожния пигмент, отразява слънчевите лъчи и се съхранява в кожата. Увеличава нивото на меланин и спомага за нейното бързо потъмняване без да я оцветява и без да оставя следи по банските костюми и принадлежности. Така, заедно с доверието на потребителите, продуктите на SUN LIKE допринасят за по-бързото и равномерно придобиване на златисто-кафяв тен.


И днес в концепцията на марката лежат усилията да предложим на потребителите козметика за непреходната модна тенденция на всеки летен сезон - безупречния тен! Концентрираме усилията си в създаването на  НОВИ ПРОДУКТИ, предлагайки редица

ИНОВАЦИИ ЗА СИГУРНА ЗАЩИТА И СЛЪНЧЕВ ТЕН!

Към продукти Sun Like