Продукти За нас Правила и препоръки Актуално Игри и промоции Блог Контакти
EN РУС БГ

ХРОНОЛОГИЯ НА ЕДНА СБЪДНАТА ИДЕЯ

ИСТОРИЯТА на слънцезащитните продукти SUN LIKE  започва през 2001 г. Тогава, в крехката икономика на посткомунистическа България, малка фирма си поставя амбициозната задача да произвежда козметични продукти, конкурентно способни на големите европейски гиганти. Екипът на „Агива“ ООД се обединява около идеята за слънцезащитна козметика. Приема отговорно грижата за кожата и скоро пуска на пазара първия си лосион SUN LIKE, който печели сърцата на потребителите с изненадващо високо качество.


Семейството на Sun Like расте през годините. Продуктовата гама се разширява и обновява непрестанно около идеята за СИГУРНА ЗАЩИТА И БЪРЗ, НО ЗДРАВОСЛОВЕН ТЕН.


От самото начало до сега, формулите на всички продукти SUN LIKE съдържат „CAROTENЕ+“ комплекс – екстракт от морков и много витамини. 


В тялото бета каротина функционира като ЕСТЕСТВЕН УСКОРИТЕЛ НА ТЕНА. При излагане на слънце, подобно на кожния пигмент, отразява слънчевите лъчи и се съхранява в кожата. Увеличава нивото на меланин и спомага за нейното бързо потъмняване без да я оцветява и без да оставя следи по банските костюми и принадлежности. Така, заедно с доверието на потребителите, продуктите на SUN LIKE допринасят за по-бързото и равномерно придобиване на златисто-кафяв тен.


И днес в концепцията на марката лежат усилията да предложим на потребителите козметика за непреходната модна тенденция на всеки летен сезон - безупречния тен! Концентрираме усилията си в създаването на НОВИ ПРОДУКТИ с НОВИ ФОРМУЛИ И в НОВИ ОПАКОВКИ, предлагайки редица преимущества. 


2022 г. -  С гордост представяме първите климатично неутрализирани продукти. Променихме формулите -  Без хомосалат и без октокрилен. Нашата нова мисия е да ви предложим надеждна слънцезащита с нови, широкоспектърни UVA и UVB филтри, щадящи оптимално здравето на кожата  и серия от продукти, с по-малко вредно влияние върху околната среда. Сега залагаме на слънцезащита, не само с прецизно подбрани формули и съставки, но и грижовно търсим решения за опаковки, които оставят по-малко въглероден отпечатък в околната среда. За първи път в производството влагаме сертифициран craft картон и използваме 48% по-малко пластмаса. Залагаме на по-тънки, Eco Slim капачки от 100% рециклирана пластмаса. Създаваме продукти, с отговорност  към климата и се надяваме да помогнем за опазване флората и фауната по българското Черноморие, част от които е и пясъчната лилия, символ на новата ни серия ЕКО СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ЛОСИОНИ.


ИНОВАЦИИ ЗА СИГУРНА ЗАЩИТА И БЕЗОПАСЕН СЛЪНЧЕВ ТЕН!Към продукти Sun Like